Home

 

Herzlich willkommen auf unsere Seite! Hier werdet ihr über alle albanischen Veranstaltungen innerhalb Deutschlands informiert. Ebenso habt ihr bei uns die Möglichkeit eine Kontaktaufnahme zu unseren albanischen VIPs herzustellen. Folgt uns damit ihr kein Event in eure Umgebung verpasst 😉


Mirë se erdhët ne faqen tonë.
Përmes kësaj faqe ne deshirojm qe te ju informojm juve bashkatedhëtar të nderuar për të gjitha organizimet Shqiptare në Gjermani e më gjër. Këtu keni mundësin qe rregullisht te informoheni me saktë për organizimet e mundshmë ne zonën ku jetoni. Përveç kesaj, ne ju ofrojmë mundesi qe te ju krijojm kontakt me VIP të ndryshme të Estradës tonë te nderuar dhe mund t’ju ndihmojme te rezervoni këngtarë për ngjarje (Event) e ndryshe që ju mendoni te i organizoni. Prandaj, na shkruani pa hezitim dhe ne do te ju shërbejm me kënaqësi.
Me respekt NataJone